itSMF-konferansen 2013

itSMF-konferansen 2013

15/03/2013

For tredje år på rad har vi levert møteplass og cafe-område til itSMF-konferansen. IT Service Management Forum er en organisasjon som arbeider med å lære oss å jobbe smartest mulig når vi holder IT-løsninger i drift. Vi har vært 4 personer på jobb under to travle og hyggelige dager.

FORNØYD OPPDRAGSGIVER
600 kaffetørste konferansedeltagere har gitt oss gode tilbakemeldinger for meget god konferansekaffe. itSMF-konferansens ledelse sier at de har veldig god erfaring med å investere i kaffebar og cafeområde, og allerede etter første dag ble vi booket igjen for neste år.

VI SIER: KAFFE ER VERDENS BESTE RELASJONSBYGGER
..og det har vi gjennom tre år på denne konferansen erfart. Kaffebarområdet har vært konferansens og utstillerområdets hjerte. Vi bygget opp stor bar og caféområde med ståbord og stoler, som bidro til et effektivt mingleområde. I tillegg til espressomaskinene hadde traktestasjon med kvern for å kunne tilby kontinuerlig nybrygget kvalitetskaffe.

KOMMUNIKASJONSFLATER
Espresso Mobile leverte logoer og budskap på kopper, barer, menyer og alle bordtoppene. Folie med kommunikasjon på bordene ble produsert i slitesterk vinyl som tåler vask.

Sammen med itSMF-konferansens andre kommunikasjonselementer fikk konferansedeltagerne et helhetlig budskap med klar avsender.

GOD KAFFE PÅ KONFERANSE ER IKKE HVERDAGSKOST
Tilbakemeldingene fra deltagerne har vært overveldende positive. God kaffe og et hyggelig mingleområde til jobb og pause, møter og småprat viser seg å løfte både opplevelsen og nytteverdien av konferansen.


Comments are closed.