Espresso Mobile i 2012

Espresso Mobile i 2012

20/01/2013

ET TRAVELT ÅR
2012 har vært et meget positivt år for Espresso Mobile. Vi har hatt en sterk økning i oppdragsmengde og vi etablerte et fast samarbeid med Norsk Kaffeinformasjon.

SAMARBEID MED NORSK KAFFEINFORMASJON – KAFFE.NO
2012 var Norsk Kaffeinformasjons 50-års jubileumsår, og vi gjennomførte en rekke kaffeaktiviteter og events for dem. I august og september stod vi for gjennomføringen av NM i Slappa i Skien, Bergen, Trondheim og stor finale på Aker brygge i Oslo. Hele turneen var en stor suksess. Vi har også vært med Norsk Kaffeinformasjon i etableringen og utviklingen av En hyllest til kaffepausen – et konsept som har til hensikt å hylle den norske kaffepausen i alle former og fasonger.

MOBILE KAFFEBARER TIL EN REKKE NYE OG GAMLE KUNDER
Vi leverte flere kaffebarer til utstillere på den store internasjonale messen Nor-Shipping i Stavanger og på ulike messer ved Norges Varemesse på Lillestrøm, samt til arrangementer i Oslo Spektrum, som for eksempel Javazone. I forbindelse med DNBs internpresentasjon av nybygget i Bjørvika leverte vi kaffebar på hovedkontoret for 800 personer. I tillegg har det vært en rekke store og små oppdrag for faste og nye kunder, bl.a. Boots-apotekene, Get, Toyota, Dell, Møller Bil og Flytoget.

NYE ELEMENTER
I 2012 etablerte vi en rekke nye samarbeid med gode partnere for å utvide vår leveranseportefølje.

TEMPERATO – LIPPE KAFFE
Vi flyttet vår lager til espressomaskinleverandøren Temperato sitt moderne lagerbygg og vi begynte å bruke kaffe fra håndverksbrenneriet Lippe som fast kaffe på våre kaffebarer.

KAFFEBAKERIET
Kaffe og bakervarer = sant! Vi etablerete et samarbeid med www.kaffebakeriet.no for leveranse av ferske bakervarer til våre events.

KULINARIS IS
Kaffe og is = sant! Mot slutten av 2012 startet vi et samarbeid med Kulinaris for å kunne levere isbar sammen med våre kaffebarer.

Nå gleder vi oss til et spennende og lovende nytt år duket for nye gode kaffeopplevelser!

Klikk her for å lese mer om hva vi kan levere til ditt arrangement

Kaffebar for en dag i forbindelse med presentasjon av det nye hovedkontoret til DNB


Comments are closed.